Proffsig plattång – ghd Gold Classic Style

ghd Gold Classic Styler

Många har insett fördelen med att satsa på en lyxigare plattång än en billig variant. Finesserna är givetvis många men den främsta fördelen är att de plattar håret bättre och snabbare. Dessutom skadas håret mindre med många dyrare varianter. Gold Classic Style från ghd är en plattång med hög kvalitet för att användas av stylister och hårfrisörer runt om i världen. Om du plattar håret ofta finns det ingen anledning att du inte själv ska kunna ta del av dessa fördelar.

Att värma upp två plattor och dra håret igenom dem är en enkel teknik som inte kostar mycket. Att få en jämn temperatur över plattorna är lite svårare och att skapa plattor på ett sätt som återfuktar och stärker ditt hår är betydligt svårare.

Gold Classic Style från ghd plattar håret på ett sätt som är svårt att föreställa om du inte tidigare använt någon proffsig plattång. Den har även möjligheten att locka håret och fungerar därför bra som ett multiverktyg och du slipper köpa en separat locktång. Plattången har även en inbyggd ”sleep”-funktion som gör att den automatiskt stängs av om den inte används på ett tag. På så sätt kan du känna dig trygg att huset inte brinner ner.

På plattången.se kan du läsa om professionella plattänger och se butiker som säljer ghd Gold Classic Style. Just Gold Classic Style har vunnit priser och har hela 4.4/5 i genomsnittligt omdöme av 1284 recensioner på den officiella hemsidan.