Barnvagn från BRIO – Billig med hög kvalitet

BRIO SmileAtt köpa barnvagn är inte det lättaste och det finns väldigt många modeller och tillverkare att välja mellan. BRIO är en tillverkare som bl.a. gör barnvagnar med svensk kvalitet som dessutom inte kostar skjortan. Märket förknippas med kvalitet men vill man vara exklusiv så bör man satsa på ett lyxigare märke.

På hemsidan Barnvagnarna.nu kan du läsa om BRIO barnvagnar och hitta återförsäljare online. Priserna för BRIO barnvagnar ligger väldigt bra till jämfört med konkurrenter och i prisklassen är BRIO bland de bästa. Priserna ligger från ca 2000 kr till 6000 kr beroende på vilken typ av vagn du är ute efter.

BRIO Smile – En populär barnvagn

BRIO Smile är en väldigt populär barnvagn för den är tillverkad med svensk kvalitet, lättviktiga metaller och många funktioner som underlättar för föräldrarna. I sitt grundutförande (med sittdel endast) kostar vagnen ca 5 000 kronor. Du kan köpa till liggdelen för ca 1 500 kronor vilket då ger en totalkostnad på ca 6 500 kronor.

Vad får du då för dessa 6 500 kronorna? En mycket bra barnvagn med hög kvalitet och där det verkligen känns som de tänkt på allt. Se filmen nedan som demonstrerar barnvagnen.